Jobb-id: 2325855, Registrert: 6.08.2019

Varetransport/Budbil - Fra 4370 Egersund til 4370 Egersund - Før 01.09.2019

4370 Egersund

Lite flyttelass,,,av store ting er det komfyr,,soffa,,seng,to madrasser,,tv,,, ellers er det esker og poser,,,må bæres ned fra 3 etasje,,, skal flytte inn i enebolig,,,på andre siden av sentrum av Egersund,,,,ca 2 km. Må være 2 mann da ikke jeg kan bære.

Jobbtyper

  • Flytting og transport

    • - Varetransport/Budbil

Informasjon

Fra Addresse
*********** **
**** Egersund
Til Addresse
******* **
**** Egersund
Jobben ble utført av:

VÅLAND TRANSPORT AS

Elendig,,,de avtale pris på forhånd etter det de fikk skrevet ned,,da de hadde holdt på en stund sa de at de ikke ville ta resten for da ville de ha mer penger for de sa at det var mer enn jeg hadde oppitt,,,jeg måtte gi de 1000 kr kontant til,,,da tok de med alt,,de bare satte fra seg alle tingene mine inn i huset uten og ta hensyn til hvor ting skulle være,,,jeg har en operert og avsivet rygg rygg men det brydde de seg ikke om,,jeg måtte rett og slett,,rydde,,opp etter de,,sa de var trøtte,,,slitne,,,nei dette var forferdelig,,de var ikke NORSKE, og han ene sa barna maste at pappa måtte komme hjem,,,,de kom også 3 timer etter avtalt tid,,,,værste jeg har opplevd
Evaluering:
Lise, Egersund 1 måned siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb