Jobb-id: 2338355, Registrert: 17.08.2019

Montering av benkeplate, kjøkkenvask og kran

0470 Oslo

Oppussing av kjøkken.
- Legge ny benkeplate, samt demontering av gammel benkeplate. Samlet lengde på kjøkkenbenk er ca. 2,6 m langt. Ny benkeplate må skjæres til med plass til kokeplate og ny vask.
- Montering av ny vask og blandebatteri på kjøkken, samt demontering av gammelt. Innvendige mål i mm: 450 x 410 x 200. Utvendige mål i mm: 1000 x 510

Fleksibel på når det kan gjøres. Tar imot bud.

Jobbtyper

  • Kjøkken

    • - Montering av kjøkken
  • Rørleggertjenester

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Montering av kjøkken

Vedlegg

Jobben ble utført av:

ANKER BYGG AS

Kan anbefale Blend fra Anker Bygg AS på det sterkeste! Jobben som ble gjort var skift av benkeplate og montering av ny kjøkkenvask og kran. Strålende fornøyd med jobben og kommunikasjonen underveis. Etter å ha skiftet benkeplate, viste det seg at vasken jeg hadde bestilt var feil. Blend kom da tilbake etter 2 uker for å montere ny vask og kran. Han dro også på IKEA for meg for å kjøpe deler som manglet. I alt veldig hjelpsom og tålmodig! En stor del av jobben ble gjort da jeg var på jobb og Blend fikk derfor nøkler til leiligheten. Han har vært profesjonell og pålitelig gjennom hele prosessen, og resultatet ble veldig bra!
Evaluering:
Stine, Oslo 1 måned siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb