Jobb-id: 2340327, Registrert: 19.08.2019

Sliping og voksing med hvitpigmentent voks - ca 75 kvm grangulv

0854 Oslo

Vi trenger en "oppfrisking" av gulvene i 2. etg. i vår tomannsbolig - ca 75 kvm gulvflate (kjøkken, stue, 2 soverom og en liten gang) må slipes og vokses med hvitpigmentert voks på nytt (samme behandling som grangulvet allerede er behandlet med).

Arbeidet bør utføres i perioden/fire dager fra tirsdag 15.10. til fredag 18.10./lørdag 19.10 - slik at gulvene kan tørke et par døgn før tildekking med papp/papir og maling av vegger og tak.

Mao ber vi også om tilbakemelding på om det er realistisk å få gjort jobben på disse fire dagene - og om det er mulig å dekke med (pustende) papp et par dager etter utført jobb, pga maling (vi har snakket med flere håndverkere som alle anbefaler gulvslip før maling - men tar gjerne tilbakemelding på dette også).

Gulvet er idag ikke veldig slitt bortsett fra ett sted på kjøkkenet - mao skulle det ikke være behov for å slipe så veldig mange mm.

Gjerne befaring denne uka - men gjerne også rask tilbakemelding ang. tidspunkt, da det først og fremst er de fire angitte dagene vi har.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Gulvsliping

Vedlegg

Jobben ble utført av:

Kolbotn Parkettsliperi AS

Veldig fornøyd med sluttresultatet.
Evaluering:
Karianne, Oslo 5 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb