Jobb-id: 2346942, Registrert: 25.08.2019

Rydding av 70-90 kvm hage

3125 Tønsberg

Rydde hagen for kvist og alt som gjør at hagen er grodd igjen. Bilde 6, 7 og 8 viser det området som bare skal klippes ned. All kvist og busker skal bort. Bilde nummer3 og nummer5 vider det området som skal klippes ned og hellene skal frem igjen. Bilde num4 og nummer5 viser hellene som ligger under der.
Det er mulighet for å komme til med bil og henger. henegr og en del verktøy kan lånes her: 2 spader, 2 kvistkuttere, 2 koster, 2 stålriver og en Stihl FS87 bensindrevet kantklipper med påmontert skjæreblad eller fresehode

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

VVET AS

Jeg kan anbefale VVET AS. Høy grad av ryddighet mhp oppmøte, ryddighet mhp fakturering og generelt en god opplevelse av firmaet VVET. Det burde være mulighet for å huka av at man er Spesielt fornøyd med mer en 1 ting i dette skjemaet. Kvalitet på arbeidet var bra, ryddighet var bra og prisen var bra. Takk for meget bra jobb med rydding i vår hage!
Evaluering:
Erik, Tønsberg 10 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb