Jobb-id: 2350675, Registrert: 28.08.2019

Mure såle og ringmur for påbygg

4640 Søgne

Jeg trenger hjelp med murarbeid. Jeg skal bygge et påbygg på huset mitt og trenger den anledning en grunnmur og såle under dette påbygget.

Sålen blir omlag 88 kvm, med ringmur rundt det hele. Terrenget er flatt, så det er kun en "vanlig" høyde på ringmur.

50 kvm er beregnet for garasje, mens resterende er vil bli bebodd areale (soverom, gang og garderobe). Det er vel gjerne behov for nye tykkere gulv i delen som skal være bebodd (og isolasjon i gulvet) og det er også behov for en ringmur som skiller garasjen fra bebodd del.

Jeg legger ved tegninger av påbygget. I plantegningen er grå del påbygget.

Spør gjerne dersom du/dere har spørsmål.

Planen er at arbeidet skal utføres i slutten av april/begynnelsen av mai (nærmere dato kommer når detaljene rundt byggeplan er klar). Grunnarbeidet utføres av entreprenør i forkant. Planen er at entreprenøren stabler en støttemur på siden med garasjeport og sørge for å tilføre masse og få til et flatt grunnlag for muringen.

Er primært interessert i fastpris.

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

BETONGGUTTANE AS

Arbeidet ble ok. Kunne vært noe bedre kommunikasjon mellom ansvarlig og meg som ikke er faglært. Savnet også at de var litt mer løsningsorienterte og hadde et fokus på helheten i byggeprosjektet. Men da skulle man kanskje gått for en dyrere variant.
Evaluering:
Erik Egeland 12 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb