Jobb-id: 2353637, Registrert: 30.08.2019

Sliping og behandling av 71kvm eikeparkett

0467 Oslo

Sliping og overflatebehandling av eksisterende 3 stav eikeparkett.

Ca 45kvm er lagt i 2012 og ca 26 kvm er lagt før. Det som er lagt før 2012 er slipt engang og det er en nivå forskjell på ca 3mm til nytt fra 2012. Gulvene har ikke tegn til vanninnsig i skjøter og ikke misfarging i skjøter.

Ferdig resultat skal tilsvare Saga Premium Limestone.

Det skal benyttes produkter som tilsier en jevn, slitesterk overflate. Produkter skal være av god kvalitet.

Relevant erfaring og referanser vil vektes høyt. Anbefalt løsning bes spesifiseres samt årsak.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Gulvsliping

Vedlegg

Jobben ble utført av:

Kolbotn Parkettsliperi AS

Torleif møtte på befaring og ga ett svært godt førsteinntrykk. Han var ærlig om hvilke resultat som kunne forventes, utfordringer og løsninger som kunne velges. Dette ga, ihvertfall oss, en trygghet på at dette var en erfaren gulvsliper som ikke var ute etter å kun selge, men levere ett godt resultat som kunden er fornøyd med. Resultatet ble akkurat som lovet, og han klarte også å etterkomme ett ønske fra oss før siste strøk da vi endret hvordan vi så for oss sluttresultatet. For en slik jobb bør erfaring og kompetanse vektes høyt, noe Kolbotn Parkettsliperi har til gangs! Enkel og god kommunikasjon i tillegg. Igjen, anbefales på det sterkeste (og prisen var også god)
Evaluering:
Magnus, Oslo 4 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb