Jobben ble utført på Mittanbud

Sliping og behandling av 71kvm eikeparkett

Sliping og overflatebehandling av eksisterende 3 stav eikeparkett. Ca 45kvm er lagt i 2012 og ca 26 kvm er lagt før. Det som er lagt før 2012 er slipt engang og det er en nivå forskjell på ca 3mm til nytt fra 2012. Gulvene har ikke tegn til vanninnsig i skjøter og ikke misfarging i skjøter. Ferdig resultat skal tilsvare Saga Premium Limestone. Det skal benyttes produkter som tilsier en jevn, slitesterk overflate. Produkter skal være av god kvalitet. Relevant erfaring og referanser vil vektes høyt. Anbefalt løsning bes spesifiseres samt årsak.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 30. aug 2019, under kategorien Gulvslipingog ble utført av Kolbotn Parkettsliperi AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Kolbotn Parkettsliperi AS for å utføre jobben

Kolbotn Parkettsliperi AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Sliping og behandling av 71kvm eikeparkett

Torleif møtte på befaring og ga ett svært godt førsteinntrykk. Han var ærlig om hvilke resultat som kunne forventes, utfordringer og løsninger som kunne velges. Dette ga, ihvertfall oss, en trygghet på at dette var en erfaren gulvsliper som ikke var ute etter å kun selge, men levere ett godt resultat som kunden er fornøyd med. Resultatet ble akkurat som lovet, og han klarte også å etterkomme ett ønske fra oss før siste strøk da vi endret hvordan vi så for oss sluttresultatet. For en slik jobb bør erfaring og kompetanse vektes høyt, noe Kolbotn Parkettsliperi har til gangs! Enkel og god kommunikasjon i tillegg. Igjen, anbefales på det sterkeste (og prisen var også god)

Skrevet av Magnus

sep., 2019

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste