Jobben ble utført på Mittanbud

Mur / puss av peis.

Før var det murtapet rundt peis. Den har jeg tatt bort selv og ønsker nå hjelp av murer for å få peisen glatt og fin. Ønsker å male den hvit til slutt.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 1. sep 2019, under kategorien Mur og betong, Peis/Kamin og Pussing av murog ble utført av BLAALID RIV & BYGG AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte BLAALID RIV & BYGG AS for å utføre jobben

BLAALID RIV & BYGG AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 3.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Mur / puss av peis.

Profesjonell og topp kvalitet på utført arbeid. Jeg trengte hjelpe til å pusse og male peisen min. Peisen ble pusset og sparklet helt glatt og deretter malt. Den ble super fin. Siden jeg var så fornøyd med arbeidet som var gjort spurte jeg Ove om han kunne slipe tre gulvet mitt ( 80 kvm) og sparke og male veggene i leiligheten min. Gulvet ble slipt ned og lakket tre ganger. Man ser ikke at det er lakkert og gulvet ser helt naturlig og ekte ut. Det ble helt enormt fint. Kunne ikke blitt mere fornøyd. Veggene ble også super fine. De ble sparklet og deretter malt. Leiligheten så ut som et hotell etter at arbeidet var utført. Jeg kan ikke få rost Ove nok for den jobben som er gjort. Jeg kan på det varmeste anbefale Ove til andre og jeg vil bruke ham til mere arbeid senere.

Skrevet av Reservert

sep., 2019

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste