Jobb-id: 2355252, Registrert: 1.09.2019

Mur / puss av peis.

0169 Oslo

Før var det murtapet rundt peis. Den har jeg tatt bort selv og ønsker nå hjelp av murer for å få peisen glatt og fin. Ønsker å male den hvit til slutt.

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

BLAALID RIV & BYGG AS

Profesjonell og topp kvalitet på utført arbeid. Jeg trengte hjelpe til å pusse og male peisen min. Peisen ble pusset og sparklet helt glatt og deretter malt. Den ble super fin. Siden jeg var så fornøyd med arbeidet som var gjort spurte jeg Ove om han kunne slipe tre gulvet mitt ( 80 kvm) og sparke og male veggene i leiligheten min. Gulvet ble slipt ned og lakket tre ganger. Man ser ikke at det er lakkert og gulvet ser helt naturlig og ekte ut. Det ble helt enormt fint. Kunne ikke blitt mere fornøyd. Veggene ble også super fine. De ble sparklet og deretter malt. Leiligheten så ut som et hotell etter at arbeidet var utført. Jeg kan ikke få rost Ove nok for den jobben som er gjort. Jeg kan på det varmeste anbefale Ove til andre og jeg vil bruke ham til mere arbeid senere.
Evaluering:
Reservert, Oslo 4 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb