Jobben ble utført på Mittanbud

Handy(wo)man

IKKE RING, send epost. Trenger hjelp til litt forskjellig, blant annet: sage OSB/sponplate til stolseter med stikksag, sage fals av ca 20(?) takplater og lime+skru disse fast på en trapp, legge akryl mellom tak og taklist, demontere gulvlister, lime strie/tapet på vegg, male lister, dørkarmer og spiler i trapperekkverk. Demontere kjøkkenskapfronter, pusse, vaske, male, sette på nye hengsler. Du velger selv hva du vil gjøre, jeg gjør litt her og litt der og kommer til å være litt med innimellom og jobbe så vi avtaler ting underveis. Da jeg dessverre er syk så orker jeg ikke lange dager, maks 3 timer pr dag. Tenker timepris er en grei løsning da det er så mye forskjellige greier. Ønsker selvsagt så rimelig timepris som mulig, men er opptatt av å bruke lokale bedrifter og jeg er veldig fleksibel på tid, jeg kan både dag/kveld og helg. Jeg er panisk opptatt av gjenbruk så absolutt alt som kan brukes skal gjenbrukes, f.eks i gangen nede blir det både tapet og strie fordi jeg ikke har nok av én ting. Har det meste av greier.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 30. sep 2019, under kategorien Maling, Tretrapp, Finsnekker/Møbelsnekker, Snekker, Taklegging/-Reparasjon, Vaktmestertjenester og Tapetseringog ble utført av BYGG OG RENOVERING MOSS i Rygge

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte BYGG OG RENOVERING MOSS for å utføre jobben

BYGG OG RENOVERING MOSS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Handy(wo)man

AMAZING!!! Han er svært hyggelig, pålitelig, enkel å kommunisere med, holder avtaler, effektiv, oppfinnsom, rett og slett et funn! Jeg er en relativt krevende arbeidsgiver, men han tar alt på strak arm og tar eget initiativ der det trengs. Bred erfaring med det meste, tror jeg. Hos meg har han gjort mye forskjellig; listing, kapping, bygget skap på mål, skiftet hengsler, saget til og montert opptrinn, og til uken skal han legge fliser. Et fantastisk multitalent!

Skrevet av Toril

okt., 2019

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste