Jobben ble utført på Mittanbud

trenger hjelp å bytte batteri på en HP laptop 15" .

prøvde å bytte batteri på HP 15". kjøpte nytt batteri, men klarte å løsne en gul ledning? Går å lodde,trur jeg. hadde litt strøm,men pga,den gule ledningen ,fikk ikke nok spenning. kan noen hjelpe meg?

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 6. okt 2019, under kategorien Support/Reparasjonog ble utført av PC CARE MOSES GNANARAJ i Holmestrand

Kunden valgte PC CARE MOSES GNANARAJ for å utføre jobben

PC CARE MOSES GNANARAJ har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.2 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

trenger hjelp å bytte batteri på en HP laptop 15" .

PC care er jeg meget godt fornøyd med. Det tok kort tid før jeg fikk greie på hva som var feil. Det var fabrikkfeil på batteriet,men siden jeg hadde åpnet den, gjelder ikke garantien Men den sørvisen er den beste jeg har vært bort i. Siden jeg ikke har bil ,møttes vi ca halv veis slik at jeg slepte å få ei ekstra reisetid på to timer,minst. siden det vil koste for mye på å fikse PC,slapp jeg å betale? De fleste ville nok tatt for søk avHøflig pc en! Å det går vel fort en time på gjennomgå en PC.og jeg anbefaler PC care til alle som vil ha god sørvis,å få ærlige svar, Å går det ikke an å ordne den, så betaler du ikke en krone? Fantastisk .Så alle med feil på PC, Gå på mitt anbud og kontakt PC care.Du vil ikke angre.Min kontakt var Suthassen.

Skrevet av roy

okt., 2019

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste