Jobb-id: 2389134, Registrert: 6.10.2019

trenger hjelp å bytte batteri på en HP laptop 15" .

3080 Holmestrand

prøvde å bytte batteri på HP 15". kjøpte nytt batteri, men klarte å løsne en gul ledning? Går å lodde,trur jeg. hadde litt strøm,men pga,den gule ledningen ,fikk ikke nok spenning. kan noen hjelpe meg?

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

PC CARE MOSES GNANARAJ

PC care er jeg meget godt fornøyd med. Det tok kort tid før jeg fikk greie på hva som var feil. Det var fabrikkfeil på batteriet,men siden jeg hadde åpnet den, gjelder ikke garantien Men den sørvisen er den beste jeg har vært bort i. Siden jeg ikke har bil ,møttes vi ca halv veis slik at jeg slepte å få ei ekstra reisetid på to timer,minst. siden det vil koste for mye på å fikse PC,slapp jeg å betale? De fleste ville nok tatt for søk avHøflig pc en! Å det går vel fort en time på gjennomgå en PC.og jeg anbefaler PC care til alle som vil ha god sørvis,å få ærlige svar, Å går det ikke an å ordne den, så betaler du ikke en krone? Fantastisk .Så alle med feil på PC, Gå på mitt anbud og kontakt PC care.Du vil ikke angre.Min kontakt var Suthassen.
Evaluering:
roy, Holmestrand 3 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb