Jobben ble utført på Mittanbud

Frilansjournalist til casevideo og featureartikkel

Jeg trenger en frilansjournalist i Stavanger-området (nærmere bestemt Lye). Vi har en familie vi ønsker å lage et case på i form av en video og en artikkel. Det er ikke helt spikrer akkurat hvordan casevideoen skal se ut enda, og her drodler jeg gjerne med fotografen også. Videoen skal i hovedsak brukes i sosiale medier. - Ser for meg ca en halv dags filming, hvor vi følger familien på ulike gjøremål, eventuelt rundt i hjemmet og i hagen. - Videoen skal klippes i formatene 16:9 og 1:1 - Artikkelen skal være en featuresak som handler om familien, som har en sønn med leddgikt, og hvordan barneforsikringen har vært til stor hjelp for familien.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 14. okt 2019, under kategorien Reklamefoto, Video/Film og Annet (foto og bilde)og ble utført av PIKE MEDIA AS i Oslo

Kunden valgte PIKE MEDIA AS for å utføre jobben

PIKE MEDIA AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Frilansjournalist til casevideo og featureartikkel

Fikk levert artikkel og case-video. Pike leverte på brief og var enkle og snakke med underveis i prosessen. Bra leveranse til en bra pris.

Skrevet av Heidi

nov., 2019

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste