Jobb-id: 2402688, Registrert: 21.10.2019

Montering av dusjkabinett

3044 Drammen

Hadde satt pris på gratis befaring først, for å få riktige mål. Ellers skal dørene til gammelt dusjhjørne + dusj demonteres, og, etter å ha fått inn riktige mål og kjøpt inn ny dusj, skal ny dusj monteres også.

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

RØRLEGGERMESTER HMR AS

Oppdraget var å fjerne et dusjhjørne (kun dører) som satt i veggene, og montering av nytt kabinett. I utgangspunktet var jobben veldig godt utført, med svært god kommunikasjon. Likevel er det visse ting jeg i grunn ikke er helt fornøyd med. Rørlegger sa én pris på befaring, men dette må ha vært før moms, fordi dette økte en god del. Ut ifra det jeg har forstått, har rørlegger satt sammen pris på arbeidet sitt med prisen til dusjkabinettet, for så å legge til 25% moms til dette - det jeg ikke forstår er hvorfor jeg betalte dobbelt med moms for et kabinett som har blitt kjøpt inn, moms inkludert. Vel å merke er det kun litt over en tusenlapp som skiller, men likevel. Hadde prisen jeg fikk på befaring vært korrekt og inkludert moms, hadde det vært rundt 4000 kr forskjell, så jeg må innrømme jeg ble overrasket da jeg fikk den endelige summen før jeg godtok oppdraget. Det som har vært svært problematisk er at rørlegger klarte å knekke nøkkelen til skapet til hovedkranen ved et uhell, noe han, så langt jeg husker, ikke informerte om før jeg ringte ham opp da jeg merket det. Han hadde plassert en papirbit for å holde døra oppe, noe som fungerte som midlertidig løsning. Jeg fikk beskjed om at han skulle erstatte nøkkel, og at han hadde bestilt. I god tro betalte jeg full sum av fakturaen, men det viste seg fort at rørlegger hadde helt glemt bort dette med nøkkelen, og ved ny hendvendelse gjentok han at det skulle sjekkes opp med en gang. Etter dette har rørlegger sluttet helt å svare på hendvendelser, både på SMS og ved oppringing. Det har nå gått over 1,5 måned siden fullført jobb, og jeg har enda ikke fått noen nøkkel. Siden disse nøklene er utdatert, har det vært umulig for meg å ordne dette på egenhånd, og jeg har blitt nødt til å bytte ut hele låsen på grunn av dette, ut av egen lomme, naturligvis. Og siden låsen er utdatert, er dimensjonene også utdatert, noe som har ført til vanskeligheter. Kort fortalt: Selve arbeidet med dusjkabinett var godt utført, men det er det faktum at rørlegger kutter kontakt etter innbetalte penger uten å ordne opp i skaden han selv var ansvarlig for, kombinert med en nokså stiv pris sammenlignet med det jeg fikk beskjed om på befaring, som fører til tre stjerner.
Evaluering:
Djani, Drammen 8 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb