Jobben ble utført på Mittanbud

Maling av stue/kjøkken og gang

Vi har nylig tatt over en splitter ny leilighet, og ønsker å få malt veggene i kjøkken, stue og gang med bod. Det er kun vegger som skal males, tak/lister/gulv/kontakter ol. males ikke. Om rommene: * Kjøkken: ca 5 m vegg, høyde ca 240. Et lite vindu og dobbeldør. Kjøkkenet går i et med stue * Stue: ca 14 m vegg, høyde ca 240. Et stort vindu og innvendig skyvedør. * Gang: ca 18 m vegg, høyde ca 220. Innvendig dør og en bod som også skal males innvendig. * Tilsammen omtrent 37 m vegg, høyde mellom 220 og 240 cm. Samtlige vegger er malte gipsplater. Med unntak av i boden, er det ikke skrudd møbler fast i veggen. Vi ønsker anbud på alle deler av prosessen; tildekning/maskering, forberedelse av vegg, maling av 2-3 strøk, inkludert utstyr. Om dere foretrekker å kjøpe maling selv eller at vi gjør det, er opp til dere. Det er tre forskjellige farger.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 21. okt 2019, under kategorien Malingog ble utført av TORPS MALERFIRMA i Drammen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte TORPS MALERFIRMA for å utføre jobben

TORPS MALERFIRMA har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Maling av stue/kjøkken og gang

Anbefaler! Morten kom på førbefaring, anbefalte type maling og gjorde overslag på tidsbruk. Prisoverslaget inkluderte alt; timer, utstyr, maling, reise etc. Han var fleksibel på tidspunkt. Møtte opp til avtalt tid, og arbeidet avtalte timer. Hele veien enkel å kommunisere med. Jobbet effektivt, og ble ferdig fortere enn anslått. Hyggelig og profesjonell maler, jeg følte meg trygg på at jobben ble gjort skikkelig og til avtalt tid. Har ikke mottatt faktura, men prisoverslaget var konkurransedyktig!

Skrevet av Kristin

okt., 2019

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste