Jobb-id: 2419604, Registrert: 10.11.2019

Doffin - Lisensforvaltning av Microsoft-, Amazon-, Google- og Qlik-lisenser

0

Vigo IKS har behov for å inngå tjenestekontrakt som omfatter lisensrådgivning, leie, kjøp og vedlikehold av lisenser og programvare for følgende:
Gruppe 1: Lisensforvaltning av Microsoft-lisenser med lisensrevisjoner, bistand med endringer samt andre naturlige oppgaver som er tilknyttet lisensadministrasjon.
Gruppe 2: Lisensforvaltning av Qlik-lisenser med lisensrevisjoner, bistand med endringer samt andre naturlige oppgaver som er tilknyttet lisensadministrasjon.
Gruppe 3: Lisensforvaltning av Amazon-lisenser med lisensrevisjoner, bistand med endringer samt andre naturlige oppgaver som er tilknyttet lisensadministrasjon.
Gruppe 4: Lisensforvaltning av Google-lisenser med lisensrevisjoner, bistand med endringer samt andre naturlige oppgaver som er tilknyttet lisensadministrasjon.
Formålet med anskaffelsen er å få lisensrådgivning, redusere innkjøpskostnadene og sikre kontroll over lisensiert programvare.
For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb