Jobb-id: 2420536, Registrert: 11.11.2019

Avfallshåndtering - Spesifisert i beskrivelse

1825 Tomter

Vi trenger bortkjøring av søppel som består av cirka 8 esker fylt med sammenbrettet papp, samt cirka 8 søppelsekker med isopor og plast. Anslår at det trengs opp mot en 19m3 for å få alt på et lass. Vi har også noe spesialavfall: Tre malingsspann, en luftavfukter, to stasjonære PC-er uten skjermer, brødrister, en pute, og en kontorstol. Søppelet vil ligge ute, slik at pålasting skjer ute på bakkeplan.

Jobbtyper

  • Flytting og transport

    • - Avfallshåndtering
Jobben ble utført av:

Ghere Bahta

Har bare fine ting å si, har nettopp flyttet og måtte møblere et helt hus, som betyr mye avfall (papp, plast, isopor, ting vi aldri gadd hive fra forrige bolig, malingsspann osv). Tok kjapt kontakt med oss, avtalte befaring, kom til riktig tid, hadde med lastebil i tilfelle vi slo til, og fikk en såpass bra pris at vi trodde vi hørte feil. Alt ble tatt umiddelbart av to hyggelige, effektive og vennlige karer, og alt var unnagjort på kanskje 10 minutter. Om Yonas kontakter deg for en jobb, så anbefaler jeg på det sterkeste å bruke han.
Evaluering:
Shelley, Tomter 2 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb