Jobben ble utført på Mittanbud

Bygge terrasse/platting med overbygg

Hei. Vi ønsker å bygge platting bak huset vårt som må være klar til årets sesong. Plattingen er beregnet til å bli ca. 50-70 kvm, og skal ha en L form rundt huset. I tillegg ønsker vi overbygg eller pergola over deler av den. Vi trenger hjelp til løsningsforslag, tegninger og gjennomføring av byggeprosessen. Ta gjerne kontakt med oss om dere ikke har anledning til å tegne/planlegge også. Kanskje dere har forslag til arkitekter / designere vi kan kontakte før dere evt gjør selve byggejobben. Vi ser i utgangspunktet for oss en løsning med trykkimpregnerte/kompositt bord (Feks kebony). Ikke rekkverk, men evt blomsterkasser som skjerming og en levegg. Tomten vår er flat, men det må nok graves litt ned for å få ett trinn ned fra vinduer/verandadør som går helt ned til bakken (Se bilde). Vi la ut denne jobben i november, men opplevde at mange av bedriftene var seine med å svare og få ville komme på befaring. Vi vil derfor prioritere bedrifter som er raske, løsningsorienterte og med gode referanser. Ta kontakt om beskrivelsen er uklar eller ved andre spørsmål.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 10. mar 2020, under kategorien Terrasse/Platting, Snekker og Utgraving/Planering i Asker

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste