Jobb-id: 2428031, Registrert: 21.11.2019

Bygge terrasse/platting med overbygg

1388 Borgen

Hei.

Vi ønsker å bygge platting bak huset vårt som må være klar til årets sesong. Plattingen er beregnet til å bli ca. 50-70 kvm, og skal ha en L form rundt huset. I tillegg ønsker vi overbygg eller pergola over deler av den.

Vi trenger hjelp til løsningsforslag, tegninger og gjennomføring av byggeprosessen. Ta gjerne kontakt med oss om dere ikke har anledning til å tegne/planlegge også. Kanskje dere har forslag til arkitekter / designere vi kan kontakte før dere evt gjør selve byggejobben.

Vi ser i utgangspunktet for oss en løsning med trykkimpregnerte/kompositt bord (Feks kebony). Ikke rekkverk, men evt blomsterkasser som skjerming og en levegg.

Tomten vår er flat, men det må nok graves litt ned for å få ett trinn ned fra vinduer/verandadør som går helt ned til bakken (Se bilde).

Vi la ut denne jobben i november, men opplevde at mange av bedriftene var seine med å svare og få ville komme på befaring. Vi vil derfor prioritere bedrifter som er raske, løsningsorienterte og med gode referanser.

Ta kontakt om beskrivelsen er uklar eller ved andre spørsmål.

Jobbtyper

  • Anleggsgartner og grunnarbeid

    • - Utgraving/Planering
  • Maskinentreprenører

    • - Utgraving/Planering
  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb