Jobb-id: 2435262, Registrert: 2.12.2019

Bytte av sirkulasjonspumpe

1338 Sandvika

Bor i hus med sentralfyringsanlegg (kjele) med radiatorer fordelt over to etasjer i enebolig. Har i dag en "Grundfos UM 36-20 F 200" sirkulasjonspumpe som jeg vurderer å bytte ut.

Alternativ 1:
Har snakket med Grundfos og de mente at en "Alpha2 25-60 180" kan erstatte den eksisterende sirkulasjonspumpen. Ønsker et pristilbud på erstatning av eksisterende pumpe med denne. Fint om dere inkluderer elektrikerarbeidet i pristilbudet. Tar gjerne i mot råd hvis dere mener at en annen sirkulasjonspumpe kan brukes. I få fall kan dere lage et tilbud på dette også.

Alternativ 2:
I dag styrer jeg vanntemperaturen i radiatorene manuelt ved hjelp av et "hjul" på kjelen som kan settes på 1-10 avhengig av hvilken temperatur jeg ønsker eller trenger. Har forstått at det finnes sirkulasjonspumper som kan knyttes til en termostat i boligen, og at pumpen selv da kan regulere vanntemperaturen basert på rom temperaturen der termostaten står. I følge Grundfos så mente de at en "MAGNA3 25-60 180" kan brukes til dette formålet. Ønsker et pristilbud på erstatning av eksisterende pumpe med denne. Fint om dere inkluderer elektrikerarbeidet i pristilbudet, herunder romtermostat og installasjon av denne. Tar gjerne i mot råd hvis dere mener at en annen sirkulasjonspumpe kan brukes. I få fall kan dere lage et tilbud på dette også.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb