Jobb-id: 2435312, Registrert: 2.12.2019

* Fortsatt ledig: Fasadevask og oljebehandling

4330 Ålgård

Sameiet Solbakkane LB4 er eier av boligblokken som ble ferdigstilt i 2014 og omfatter 3 boligetasjer med totalt 21 leiligheter. Ytterkledningen består av både Cembrit Zenit fiberplater og Marnar Bruk royalimpregnert furu med farge RY.20 okergul.

Oppdraget består i å vaske alle ytterflater i samsvar med vedlikeholdsinstruksene fra de to produsentene. Når trekledningen er tilstrekkelig tørket etter vaskingen, skal alle ytterflater og rekkverk av tre behandles med ett strøk Marnar Bruk royalolje med farge RY.20 okergul. Terrassegulvene er de enkelte seksjonseiernes ansvar og inngår ikke i oppdraget.

Det er mulighet for å bruke lift rundt hele boligblokken, og uttak av 3-faset 16A strøm i den ene enden av bygget. Bilder av bygget er vedlagt. Befaring sammen med en representant for styret kan avtales.

Avtalen skal styrebehandles og godkjennes i midten av mars 2020, men det er mulig at avtalen også må godkjennes av årsmøtet 31. mars 2020 før den kan signeres. Arbeidet ønskes utført i løpet av våren / sommeren 2020. Tilbudt pris må derfor være gyldig i minst 6 måneder.

Et tilbud som viser prisen for hele oppdraget må være innlevert senest innen 31.01.2020 for å komme i betraktning. Andre henvendelser vil ikke bli vurdert.

Styret vil vurdere pris, beskrivelse av planlagt utførelse og beskrivelse av HMS-tiltak. Styret kan ønske å justere enkelte detaljer i tilbudet i samråd med tilbyder, før endelig beslutning blir tatt.

Jobbtyper

  • Malertjenester

  • Rengjøring

    • - Fasadevask

Vedlegg

Jobben ble utført av:

DOBRA PRACA SP. Z.O.O.

Denne jobben omfattet fasadevask og deretter oljebehandling av royalkledningen på en 500kvm boligblokk med 3 etasjer og 21 utstikkende balkonger/terrasser. Kravene i anbudsutlysningen ble besvart meget seriøst og tilfredsstillende. Prisen var i særklasse den gunstigste av 4 tilbydere i anbudet. Under utførelsen hadde firmaet litt vanskelige kommunikasjonslinjer pga språkforholdene, men ledelsen var norskspråklig, enkel å forholde seg til, og veldig positivt innstilt. Det var veldig bra kvalitet på fasadevasken og den påfølgende oljebehandlingen, med god tildekning av terrassegulvene for å redusere risikoen for flekker. Det ble imponerende rask løsning på noen småproblemer som oppsto underveis, men det må likevel gis litt trekk i scoren. Alt i alt en meget positiv erfaring som skulle vært belønnet med 4,5 stjerner. Firmaet anbefales.
Evaluering:
Torbjørn Aarsland 7 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb