Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Fasadevask og oljebehandling

Sameiet Solbakkane LB4 er eier av boligblokken som ble ferdigstilt i 2014 og omfatter 3 boligetasjer med totalt 21 leiligheter. Ytterkledningen består av både Cembrit Zenit fiberplater og Marnar Bruk royalimpregnert furu med farge RY.20 okergul. Oppdraget består i å vaske alle ytterflater i samsvar med vedlikeholdsinstruksene fra de to produsentene. Når trekledningen er tilstrekkelig tørket etter vaskingen, skal alle ytterflater og rekkverk av tre behandles med ett strøk Marnar Bruk royalolje med farge RY.20 okergul. Terrassegulvene er de enkelte seksjonseiernes ansvar og inngår ikke i oppdraget. Det er mulighet for å bruke lift rundt hele boligblokken, og uttak av 3-faset 16A strøm i den ene enden av bygget. Bilder av bygget er vedlagt. Befaring sammen med en representant for styret kan avtales. Avtalen skal styrebehandles og godkjennes i midten av mars 2020, men det er mulig at avtalen også må godkjennes av årsmøtet 31. mars 2020 før den kan signeres. Arbeidet ønskes utført i løpet av våren / sommeren 2020. Tilbudt pris må derfor være gyldig i minst 6 måneder. Et tilbud som viser prisen for hele oppdraget må være innlevert senest innen 31.01.2020 for å komme i betraktning. Andre henvendelser vil ikke bli vurdert. Styret vil vurdere pris, beskrivelse av planlagt utførelse og beskrivelse av HMS-tiltak. Styret kan ønske å justere enkelte detaljer i tilbudet i samråd med tilbyder, før endelig beslutning blir tatt.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 17. jan 2020, under kategorien Maling og Fasadevaskog ble utført av DOBRA PRACA SP. Z.O.O. i Gjesdal

Kunden valgte DOBRA PRACA SP. Z.O.O. for å utføre jobben

DOBRA PRACA SP. Z.O.O. har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.6 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

* Fortsatt ledig: Fasadevask og oljebehandling

Denne jobben omfattet fasadevask og deretter oljebehandling av royalkledningen på en 500kvm boligblokk med 3 etasjer og 21 utstikkende balkonger/terrasser. Kravene i anbudsutlysningen ble besvart meget seriøst og tilfredsstillende. Prisen var i særklasse den gunstigste av 4 tilbydere i anbudet. Under utførelsen hadde firmaet litt vanskelige kommunikasjonslinjer pga språkforholdene, men ledelsen var norskspråklig, enkel å forholde seg til, og veldig positivt innstilt. Det var veldig bra kvalitet på fasadevasken og den påfølgende oljebehandlingen, med god tildekning av terrassegulvene for å redusere risikoen for flekker. Det ble imponerende rask løsning på noen småproblemer som oppsto underveis, men det må likevel gis litt trekk i scoren. Alt i alt en meget positiv erfaring som skulle vært belønnet med 4,5 stjerner. Firmaet anbefales.

Skrevet av Torbjørn

mars, 2020

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste