Jobben ble utført på Mittanbud

Utvide hus med ca. 200m2

Vi har et tomt på 1,6 mål og et hus på ca.200m2. Vi ønsker å bygge ut huset med ca.200m2. 1) utvide kjøkken 2) bygge garasje 3) utvide stua 4) bygge 3 utleiedeler Trenger en arkitekt som kan veilede og gi forslag til design.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 15. des 2019, under kategorien Arkitektog ble utført av SK BYGG OG SERVICE AS i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte SK BYGG OG SERVICE AS for å utføre jobben

SK BYGG OG SERVICE AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 3.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Utvide hus med ca. 200m2

Veldig fornøyd med SK Bygg og kvalitet på tjenesten som ble levert. De slå alle andre konkurrenter på pris, kvalitet, dialog og service, med mange befaringer, gode råd underveis og gode løsninger gjennom hele prosessen. Scope og omfang ble vesentlig større fra vår side underveis, og vi ble møtt med profesjonalitet og forståelse. Fikk mange gode råd for en funksjonell og estetisk løsning av vårt nytt hus. Anbefale SK bygg på det aller sterkeste.

Skrevet av Fahad

april, 2020

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste