Jobb-id: 2449998, Registrert: 2.01.2020

Bytte eventuelt reparere skyvedør

5226 Nesttun

Vi har en skyvedør som lekker luft og er skjev og som må byttes eventuelt fikses. I den grad den skal repareres så tror jeg også det er noe feil med låsemekanismen.

Døren er 2.75 m bred og 2.045 høy. Når jeg måler døren mot fast vindu oppe vs nede så er det henholdvis 2.75 cm og 1.6 cm ca så den er relativt skjev. I tillegg så er det en lekkasje av luft på høyre side (jamfør bilde, man ser ut) og den står også skjevt "innover" i rommet slik at den lekker luft på andre siden også (ser ut som ca 0.5 cm).

Vil gjerne ha pris på bytting av hele skyvedøren i tilsvarende eventuelt i den grad noen tror den kan fikses, pris på dette. Tidligere eier har ikke vært veldig flink å vedlikeholde døren så i den grad den skal fikses må det gjøres en vurdering av treverk.

Skyvedøren lekker også vann inn fra midten (pga glipe tror jeg) når det regner kraftig.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Vindu og dør

Vedlegg

Vi er godt fornøyd med jobben som ble utført av Snekkerlarsen og har ingenting negativt å si om jobben. Vi fikk byttet ut vår verandadør som ble montert til avtalt tid og pris. Alt gikk etter planen, det var hyggelige folk og de ryddet opp etter seg. Vi skal nå bytte ut vinduene på ene siden av huset og valget falt nok en gang på Snekkerlarsen. Vi satt også pris på at Snekkerlarsen bruker standard håndverkskontrakt som gir trygghet for alle parter. Takk for godt utført arbeid så langt.
Evaluering:
Erik, Nesttun 5 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb