Jobb-id: 2466681, Registrert: 22.01.2020

Masseutskifting, avretting med duk/kult/grus, støping av såle!

3031 Drammen

22.01.2020
Vi har en tomt i Drammen (Konnerud) - hvor det skal utføres en masseutskifting i et areal på ca. 100-120m2 med et relativt "tynt" sjikt med jord & røtter, og deretter bygges samme areal opp med hhv.; - duk, kult, grus etc.. på en fagmessig god måte.
Deretter skal det også støpes en armert 20cm såle med flate på ca. 25m2, for så å monter/heise inn en eksisterende dobbeltgarasje fra en tilstøtende nabotomt.
Oppdraget inkluderer også ; støping av en ca. 10cm enkel-armert tilpasset såle - som i areal er tilpasset plassering av private "kommunale" søppelstativ/containere (våtorganisk, papir, restavfall etc..) samt også å bygge en enkel trekonstruksjon med vegger, frontåpning og tak tilpasset denne sålen.
Det er enkel/lett adkomst til "anleggsområde" - som ligger innenfor et private gjerde som (..i samme kotehøyde..) grenser ut mot - og parallelt med - en eksisterende kommunal asfaltert vei.
Arbeidet er ikke meldepliktig til kommunen, men vil bli registrert hos kommunen i etterkant av tiltakshaver.
Arbeidet er planlagt påbegynt i mars mnd. 2020 - eller så fort det er sne- og frostfri grunn.

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb