Jobben ble utført på Mittanbud

Reprasjon av gulv på bad

Trenger noe arbeid på et bad på litt under 2 kvm. Baderommet er bygd opp med banemembran på gulv og membranplater og flis på vegger. Membran er korrekt avsluttet i sluk, men kuttet for lavt ved terskel. Dette har ført til at det har trukket vann ut av rommet og vannlekkasjer utenfor bad. Jeg ønsker å fikse dette for å unngå videre vannlekasje, og kunne utbedre vannskader utenfor badet senere. Badet har stått ubrukt i 2 mnd nå. Det som må gjøres nå er å demontere dusjdører og demontere dør inn til badet. Gulvflis må fjernes og banemembran ved dør må blottlegges. Deretter må banemembran skjøtes opp. Gulvet må heftgrunnes og sparkles bedre fall. Det må også smøres membran i dusjsone (slik det også er utført i dag), før det legges på gulvflis, fug og silikon. Så sette tilbake dør og dusjdører. Eventuelt nye dusjdører (med sprutlist). Dørterskel må også byttes ut da denne er ødelagt av vannskader.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 28. jan 2020, under kategorien Gulvsliping, Pigging av gulv, Flislegging, Membran og Sparkling i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste