Jobb-id: 2478081, Registrert: 4.02.2020

Elbillader (4 stk) + montering

0273 Oslo

Jeg bor i et sameie, hvor jeg eier min egen parkeringsplass rett utenfor bygget. I tillegg til meg så er det en til med parkeringsplass ved siden av som også er interessert i ladeboks. Det er også 2 med garasjer som er interessert i dette. Garasjene ligger i selve bygget, og parkeringsplassene er rett utenfor. Altså snakker vi om totalt 4 ladebokser.
Antar at boksene i garasjene festes på vegg, mens boksene utendørs festes på en stolpe. Boksene utendørs må også kunne låses.

Selv om vi bor i et sameie, så eier vi altså parkeringsplassene våre. Men vi 4 som ønsker å ha mulighet for lading kan gjerne få et samlet tilbud.


Vi har nylig oppgradert strømanlegget, så det skal være hensyntatt fremtidig av ladebokser.
Sikringsskapet ligger rett ved garasjene, og parkeringsplassene ligger rett utenfor garasjene.

Jeg har lagt ved bilder av sikringsskapet samt kursbeskrivelse.

Jeg ser at det står at hovedsikringen hos oss er på 400A. Betyr det at vi kan velge ladebokser som går på 400A? Hvis nei, hva må evt til for å få til dette, hvis det i det hele tatt er mulig? Ser på ladeboksene at det er markant forskjell på hvor rask lading man kan få til om man har bokser som går på 230V eller 400V.

Hadde satt stor pris på å få svar på det med 400V.

Vil dere gi oss et pristilbud? Antar at dere kanskje ønsker å ta en berfaring først, men ville satt pris på om det var mulig å få et prisoverslag før evt befaring.

Jobbtyper

  • Elektriker

    • - Elbillader

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb