Jobben ble utført på Mittanbud

Carport/garasje og balkong/altan

Oppkjørsel skal graves opp og det skal legges ny asfalt. Tenkte i utgangspunktet asfalt i carporter. Under altan skal det planeres og legges singel. Det skal settes opp 1 carport med tett vegg mot veg størrelse 4,4x9,6m, skal bygges som en åpen løsning, ikke som sportsbod som vist på plantegning) Ønskelig med 1-2 vinduer på vegg mot veg. I tillegg 1 carport til på ca 3,5x6m på østsiden av huset. Her må en støttemur fjernes. Størrelsen noe usikker pga ikke godkjent fra kommunen enda. Mellom carportene skal det settes opp tak til svalgang på ca 1-1,5m dybde. Alt dette skal ha skrånende pulttak fra huset. (Dette prosjektet er søkt til kommunen, men ikke godkjent enda) Det skal settes opp altan på 70kvm, denne skal ha tett gulv og det skal settes opp en uisolert bod med 2 dører på ca 16kvm under denne. Det skal settes inn hev/skyvedør på ca 2x2,1m (svart farge) Det er ønskelig med forslag ang delvis takoverbygg på altanen på vestvegg. (Prosjektet er godkjent av kommunen) Det skal legges strøm til bod og carport.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. feb 2020, under kategorien Bygge garasje, Snekker, Veranda og terrasse og Utgraving/Planering i Trondheim

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste