Jobb-id: 2479051, Registrert: 5.02.2020

Oppdeling av leilighet

0968 Oslo

Ønsker å dele en leilighet på 119 kvm i to selvstendige deler.

Planen er etablering av to nogenlunde selvstendige enheter, men disse vil juridisk sett regnes som et bofellesskap i samme leilighet. Det er altså ingen behov eller planer for seksjonering eller oppdeling av boenhet, noe som burde gjøre dette overkommelig iht. diverse forskrifter og regler.

Det er vedlagt 2 plantegninger, en "før" og en "etter", som er et forslag til ny planløsning.

Ønsker noen som er løsningsorientert og kan ta seg av alt av snekkerarbeid, oppsett/riving av vegger, rør samt elektrisk i en og samme sleng.


Arbeid som må gjøres:
- Etablering av felles entré med låsbare inngangsdører til hver sin del. Her må det settes opp ny vegg for den ene døra.
- Fjerne boden i Del 1. Boden omgjøres til en del av stuen. Dette innebærer riving av to vegger. Nytt gulv må legges og veggene må males der boden var. Må muligens søke kommunen om bruksendring her.
- Etablere nytt soverom i Del 1, ved vinduet ut mot balkongen.
- Etablering av nytt kjøkken i del 1. Her må det inn nytt røropplegg for vaskemaskin og oppvaskmaskin. Samt etableres ny kurs for vaskemaskin, oppvaskmaskin og komfyr.

- Tette igjen gammel døråpning på badet til del 2. (Døråpningen ut mot del 1 må tettes igjen her, dette for og adskille enhetene ordentlig)
- Flytting av servant i Bad del 2. Servant flyttes til langveggen ved gamle døråpningen.
- Sette opp nytt dusjkabinett i Bad del 2.
- Lage opplegg for vaskemaskin i Bad del 2. Med røropplegg og ny kurs.
- Fjerne vaskerom i del 2. Omgjøres til kjøkken.

- Det ønskes også montert undermålere i sikringsskap til hver del, men det må vurderes om dette er praktisk mulig avhengig av hvordan kursene er fordelt mellom enhetene.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb