Jobben ble utført på Mittanbud

Installering av vedovn

Jeg skal installere en Aduro 9 (eller tilsvarende) som skal kobles til en eksisterende pip fra 1973. Etter noe research og titt på tegninger, ser det ut til at det finnes to pipeløp der den ene hører til en åpen peis og den andre har vært brukt til en oljefyr. Oljefyren er ikke lenger i bruk og vil bli fjernet. På tegningen har jeg noen lunde tegnet inn plasseringen av løpene i forhold til plasseringen av den nye ovnen. Jeg har også lagt ved noen bilder jeg hadde liggende, men spør gjerne etter bilder av bestemte ting om nødvendig. Etter nærmere undersøkelser ser jeg at åpningen i muren der ovnen skal stå, har en forbindelse til pipeløpet som er forbundet med peisen. Den har også eget spjeld (se bilder). Denne åpningen ser ut som en «minipeis», men jeg usikker på funksjonen egentlig. Kan være en lufteluke, for alt jeg vet. Eller, kan denne åpningen benyttes og dermed forenkle installeringen betraktelig? Pipen er laget av Leca. Det er lagt ved et bilde tatt inn feieluke. Jeg har lagt ut anbud på andre jobber tidligere her på mittanbud.no og opplevde at responsen var god. Det ble så mange henvendelser etter hvert at jeg ikke kunne ønske alle velkommen på befaring. Derfor håper jeg at vi kan komme frem til en antydning av prislandskapet før en evt. befaring, så still gjerne spørsmål, så skal jeg svare så godt jeg kan. Jeg tar også i mot tips om andre ovner i tilsvarende eller rimeligere prisklasse, hvis det finnes montører som også forhandler ovner, og som ønsker å bake en ovn (morsomt ordspill der) inn i prisen. Brukt kan også være aktuelt. Innledningsvis er det også fint å kommunisere her på mitt anbud for holde orden på hvem som har svart og hva jeg har svart på, og så kan vi prates på telefon etter hvert.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 9. feb 2020, under kategorien Vedovn, Peis/Kamin og Pipe/Skorsteinog ble utført av LARS KRISTIAN JENSEN i Hamar

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte LARS KRISTIAN JENSEN for å utføre jobben

LARS KRISTIAN JENSEN har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Installering av vedovn

Ikke noe å utsette.

Skrevet av Sverre

feb., 2020

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste