Jobb-id: 2481621, Registrert: 9.02.2020

Installering av vedovn

2316 Hamar

Jeg skal installere en Aduro 9 (eller tilsvarende) som skal kobles til en eksisterende pip fra 1973. Etter noe research og titt på tegninger, ser det ut til at det finnes to pipeløp der den ene hører til en åpen peis og den andre har vært brukt til en oljefyr. Oljefyren er ikke lenger i bruk og vil bli fjernet. På tegningen har jeg noen lunde tegnet inn plasseringen av løpene i forhold til plasseringen av den nye ovnen. Jeg har også lagt ved noen bilder jeg hadde liggende, men spør gjerne etter bilder av bestemte ting om nødvendig.

Etter nærmere undersøkelser ser jeg at åpningen i muren der ovnen skal stå, har en forbindelse til pipeløpet som er forbundet med peisen. Den har også eget spjeld (se bilder). Denne åpningen ser ut som en «minipeis», men jeg usikker på funksjonen egentlig. Kan være en lufteluke, for alt jeg vet. Eller, kan denne åpningen benyttes og dermed forenkle installeringen betraktelig?

Pipen er laget av Leca. Det er lagt ved et bilde tatt inn feieluke.

Jeg har lagt ut anbud på andre jobber tidligere her på mittanbud.no og opplevde at responsen var god. Det ble så mange henvendelser etter hvert at jeg ikke kunne ønske alle velkommen på befaring. Derfor håper jeg at vi kan komme frem til en antydning av prislandskapet før en evt. befaring, så still gjerne spørsmål, så skal jeg svare så godt jeg kan. Jeg tar også i mot tips om andre ovner i tilsvarende eller rimeligere prisklasse, hvis det finnes montører som også forhandler ovner, og som ønsker å bake en ovn (morsomt ordspill der) inn i prisen. Brukt kan også være aktuelt.

Innledningsvis er det også fint å kommunisere her på mitt anbud for holde orden på hvem som har svart og hva jeg har svart på, og så kan vi prates på telefon etter hvert.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb