Jobben ble utført på Mittanbud

Totalrenovering av kjøkken og vaskerom

Vi ønsker å totalrenovere vårt kjøkken og tilhørende vaskerom. Kjøkkenet er 14 m2 (inkludert vaskerom) med 7 moduler overskap og 7 moduler benkeskap som skal rives. Gulv trenger ikke å tas, men fliser over benkeplate og resterende malerarbeid ønskes utført. Det skal opp et IKEA kjøkken med 8 moduler benkeskap, 2 høyskap og 4 overskap. Ønsker ikke å flytte uttak til servant. Vi ønsker å ha de to høyskapene (til kjøl/frys) "integrert" i veggen, og for dette må det flyttes en lettvegg ca 1m. Slik som det er idag er det åpent til vaskerommet, her ønsker vi en skyvedør om mulig. Det elektriske anlegget er ikke helt oppdatert. Vi har to ledige kurser i sikringsskapet, så vi ønsker å splitte kjøkken og bad her (de er på samme kurs pr. idag). Videre ønsker vi renovere vaskerommet. Her vil vi flislegge gulvet (ca. 2-3 m2) og ca 60cm opp på veggen, slik at det blir våtrom.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 11. feb 2020, under kategorien Kjøkkenrenovering, Montering av kjøkken, Flislegging, Entreprenører og Maling i Bergen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste