Jobb-id: 2491197, Registrert: 19.02.2020

Sparkling, maling, listing

3055 Krokstadelva

Hei!
Vi har satt opp to nye rom i andre etasjen. Rommene inne er blitt klare, men mot gangen stoppet det litt opp og nå rekker ikke tida til til å komme i mål. I tillegg har vi ikke alt utstyr som trengs...Det vil si at det gjenstår noe sparkling, listing og maling... Malingen er en litt større jobb som også krever en god høy stige eller stilas siden både trapperommet og rommet over kjøkkenet er åpent (høyt under taket!)::smiling face with smiling eyes::
Jeg er ganske krevende og nøye hva gjelder utføring av arbeidet. Ønsker en god forberedelse (teiping, beskyttelse av gulv, unngå at pussestøv fordeles i hele huset osv), nøye med maling og listing i seg selv, og rydding etter jobben er gjort::smiling face with open mouth:: Hvis ikke dere ble skremt nå, kan dere gjerne sende en pm!::smiling face with smiling eyes:: Jeg er i første omgang ute etter en befaring og en hyggelig "bygge"-samtale! Vi bor i Krokstadelva. Mvh Thea

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb