Jobben ble utført på Mittanbud

Sparkling, maling, listing

Hei! Vi har satt opp to nye rom i andre etasjen. Rommene inne er blitt klare, men mot gangen stoppet det litt opp og nå rekker ikke tida til til å komme i mål. I tillegg har vi ikke alt utstyr som trengs...Det vil si at det gjenstår noe sparkling, listing og maling... Malingen er en litt større jobb som også krever en god høy stige eller stilas siden både trapperommet og rommet over kjøkkenet er åpent (høyt under taket!)::smiling face with smiling eyes:: Jeg er ganske krevende og nøye hva gjelder utføring av arbeidet. Ønsker en god forberedelse (teiping, beskyttelse av gulv, unngå at pussestøv fordeles i hele huset osv), nøye med maling og listing i seg selv, og rydding etter jobben er gjort::smiling face with open mouth:: Hvis ikke dere ble skremt nå, kan dere gjerne sende en pm!::smiling face with smiling eyes:: Jeg er i første omgang ute etter en befaring og en hyggelig "bygge"-samtale! Vi bor i Krokstadelva. Mvh Thea

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 19. feb 2020, under kategorien Malingog ble utført av VK Bygg Mal AS i Drammen

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte VK Bygg Mal AS for å utføre jobben

VK Bygg Mal AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Sparkling, maling, listing

Vi er veldig godt fornøyd med resultatet! God kommunikasjon underveis, løsnings orientert, effektivt og fint utført arbeid. Kan anbefales!

Skrevet av Thea

april, 2020

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste