Jobben ble utført på Mittanbud

Bytte vinduer, bytte balkongdører, bytte innerdører, sette opp lettvegg

Hei, Vi har kjøpt oss hus som har behov for noe oppgradering. I den forbindelse er det diverse jobber som skal gjøres som vi ønsker å sette ut til en oppdragsgiver som ett samlet oppdrag. Dette er det vi ønsker å gjøre: - Bytte 2 balkongdører (inkl. sette inn karmer) - Bytte 6 vinduer (topsving, 2 lags glass, inkl. sette inn karmer 115cmx115cm cirka). - Bytte 2 vinduer bad og toalett (topsving, 2 lags glass, 70x50 cm cirka, inkl sette inn karmer) - Bytte 11 innerdører (inkl. sette inn karmer) - Bytte 1 inngangsdør - Sette opp en lettvegg i stue for å lage ett nytt soverom, sette inn innerdør på vegg. Vi ønsker et prisoverslag, etter befaring, på selve jobben først. Deretter vil vi, i samråd med oppdragstaker, drøfte hvilke dører og vinduer vi skal sette inn. Her vil budsjettet styre kvalitet og modellvalg. Vi må også kanskje revurdere antall vinduer og dører vi skal skifte ut hvis vi går utover budsjett, slik at omfanget av jobben kan bli noe mindre. Ett av rommene har 2 dører, med gjennomgang, og vi vurderer å tette den ene døren slik at det bare blir en dør inn i rommet. Fint om vi kan få et prisoverslag på det også. Vi tar over huset 1. april, det er fint om dere kan komme på befaring 1. april, med oppstart så raskt som mulig etter det. Vi flytter inn 1. mai, så i utgangspunktet er det 1 mnd. til disposisjon for å fullføre oppdraget. Huset ligger i Gruveveien 5 i Asker (Nærsnes)

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 20. feb 2020, under kategorien Vindu og dør og Snekkerog ble utført av HUSVINDU AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte HUSVINDU AS for å utføre jobben

HUSVINDU AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Bytte vinduer, bytte balkongdører, bytte innerdører, sette opp lettvegg

Husvindu AS installerte nye vinduer i hele første etasje hos oss, itillegg til 2 balkongdører. De satte også inn ytterdør nye innerdører i hele huset. Jobben ble gjort raskt og effektivt og resultatet ble bra. Vi er og så fornøyd med produktene fra Husvindu, de lager vinduer og dører av god kvalitet. Vi anbefaler Husvindu AS, de er proffe og serviceinnstilte.

Skrevet av Joakim

mars, 2020

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste