Jobben ble utført på Mittanbud

Planere ut tomt, så gress, plante hekk, bygge platting, ordne gårdsplass med grus eller asfalt

Ønske om tilbud på arbeid uteområde. Befaring bør avtales, men et estimat kan lages med bakgrunn av info under. Tilbudene kan med fordel deles opp om ikke din bedrift kan dekke alle punktene. Se vedlagt situasjonsplan. Ta kontakt for mer info. Post 1 Gressarealer, ca. 350 m² - eksisterende områder justeres og jevnes ut med hensiktsmessige nivåer og godt med fall fra huset og utover osv. Opprydding av eksisterende vegetasjon/beplantning langs gjerder der det trengs. - det avklares på stedet endelige løsninger ut mot ytterkanter og tomtegrenser. - det tilføres egnet vekstjord for å sikre et godt vekstgrunnlag - finrake og justerer før det såes til med gressfrø - evt. en stripe med elvestein langs med husveggen, ettersom gresset vokser dårlig inntil veggen og det vil være lettere å vedlikeholde med denne løsningen. - etablerer en grusgang fra ny port/inngang i gjerdet og til inngangen til leieboer på nordsiden av huset. Alternativ 1b: Som post 1, men med ferdigplen. Forarbeid samme som post 1. Post 2 Hekk Ønsker å plante hekk i hagen, ca 40 meter hekk. Evt. Thuja Brabant, barlind, bøk eller tilsvarende type– min. høyde 150-200cm cm 2,5 stk planter per meter eller anbefalt fra dere. Vi ønsker en tett hekk. Post 3 Treplatting, ca. 40 m² - Det er ønskelig å etablere en treplatting på bakken, med en trapp ned fra terrassedøren. - vanlig trykk.imp terrassebord, 28x120 mm - graver ut og etablere et drenerende underlag, som komprimeres for å hindre setninger på sikt. Bjelkelaget etableres på betongheller så det blir liggende stabilt. - terrassebordene skrus fra siden, så en unngår synlige skruehull. - trappen oppføres i trykk.imp og med trinn rett ned og ut på sidene Post 4 Gårdsplass, ca. 125 m² - eksisterende asfalt fjernes og stedlige masser justeres og komprimeres skikkelig. - området utvides noe, til utsiden av garasje/bod, så det blir minst en oppstillingsplass på den siden. - asfaltere hele gårdsplassen og rundt asfalten legges ut noen striper med brostein/belegningstein. Ta utgangspunkt i en stripe med smågatestein da det ligger en del av dette på plassen allerede. Tilføre da tilsvarende brostein, så det er nok til å ramme inn hele gårdsplassen. Foreslår at det legges 3 striper mellom portstolpene, for å markere denne ekstra. Denne settes i betong og armeres, så den ikke sklir ut på sikt. - asfalteres med Agb 8 asfalt, i 5 cm tykkelse. Post 4b: Alt som i post 4, men i stedet for asfalt legges det singel.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 21. feb 2020, under kategorien Anleggsgartner, Hagearbeid, Tretrapp, Stålgjerde/Port, Terrasse/Platting, Asfaltering, Belegningsstein, Snekker, Utgraving/Planering og Ferdigplen i Bærum

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste