Jobben ble utført på Mittanbud

Stell av hage, basseng og hytte - Mandal

Ønsker kontakt med en person som har lidenskap for hage og som er en god handy man med litt enkel teknisk forståelse da det også inngår et basseng på eiendommen som trenger vedlikehold og stell. Arbeidet vil bestå av stell av hage og beskjæring av skog området rundt. Klargjøring av basseng og hytte samt stenge ned for vinteren. Mulighet for stell av båt og brygger samt enkelt vedlikeholds arbeid på tilhørende bygg. Det viktigste er at du er pålitelig og kan stelle hage og området rundt og gjøre generelt vedlikehold på hytta som ligger like utenfor Mandal sentrum. Arbeidsområdet kan utvides til å gjelde flere eiendommer dersom gode resultater vises.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 24. feb 2020, under kategorien Brygge, Snekker, Terrasse/Platting, Hagearbeid, Svømmebasseng og Vaktmestertjenester i Kristiansand

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste