Jobben ble utført på Mittanbud

Male innside av hus

Trenger en effektiv maler som kan male innsiden av en enebolig på 205 kvadrat raskt, til en god pris og med høy kvalitet på leveranse. Sprøytemaling kan være ok, men da må det teipes og dekkes til godt! Her er det pris, effektivitet og kvalitet som er stikkordene. Ta kontakt pr. mail til for spørsmål og tilbud. Maleren bør ha malerutstyr tilgjengelig selv, og kunne kjøpe inn maling på egenhånd etter ønsket fargevalg. Fint om det legges ved referanser med kontaktinfo i mailen. Arbeidet må utføres hvitt gjennom firma. Ettersom jobben skal utføres for kunde kan jeg ikke akseptere sort arbeid.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 25. feb 2020, under kategorien Maling, Ansvarlig utførende og Sprøytemalingog ble utført av UNITED PAINTING DAVOR KOLAR i Kinn

Website logo

Kunden valgte UNITED PAINTING DAVOR KOLAR for å utføre jobben

UNITED PAINTING DAVOR KOLAR har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Male innside av hus

Evaluering av Davor Kolar: Davor har nylig hjulpet meg male alle rom i en stor enebolig. Jeg vil si at jeg er meget godt fornøyd med jobben han utførte for meg! Davor er effektiv og kyndig i sitt fagfelt! Han har levert høy kvalitet og er en seriøs og ordentlig mann! I motsetning til en del useriøse aktører krevde ikke Davor utbetalt noe før jobben var ferdigstilt og kontrollsjekket. Han gir tillitt i motbytte mot gjensidig tillitt! Han ville heller ikke gi tilbud på jobben før han hadde vært på befaring, tross betydelig kjøreavstand, hvilket viser at han er seriøs. Han vil se oppdragene og gjennomgå disse grundig før avtaler landes. Trippel tommel opp herfra! Seriøs, effektiv, kvalitet!

Skrevet av Petter

april, 2020

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste