Jobb-id: 2495656, Registrert: 25.02.2020

Male innside av hus

6907 Florø

Trenger en effektiv maler som kan male innsiden av en enebolig på 205 kvadrat raskt, til en god pris og med høy kvalitet på leveranse. Sprøytemaling kan være ok, men da må det teipes og dekkes til godt! Her er det pris, effektivitet og kvalitet som er stikkordene. Ta kontakt pr. mail til for spørsmål og tilbud. Maleren bør ha malerutstyr tilgjengelig selv, og kunne kjøpe inn maling på egenhånd etter ønsket fargevalg. Fint om det legges ved referanser med kontaktinfo i mailen. Arbeidet må utføres hvitt gjennom firma. Ettersom jobben skal utføres for kunde kan jeg ikke akseptere sort arbeid.

Jobbtyper

  • Malertjenester

  • Prosjektledelse og byggekontroll

    • - Ansvarlig utførende
Jobben ble utført av:

UNITED PAINTING DAVOR KOLAR

Evaluering av Davor Kolar: Davor har nylig hjulpet meg male alle rom i en stor enebolig. Jeg vil si at jeg er meget godt fornøyd med jobben han utførte for meg! Davor er effektiv og kyndig i sitt fagfelt! Han har levert høy kvalitet og er en seriøs og ordentlig mann! I motsetning til en del useriøse aktører krevde ikke Davor utbetalt noe før jobben var ferdigstilt og kontrollsjekket. Han gir tillitt i motbytte mot gjensidig tillitt! Han ville heller ikke gi tilbud på jobben før han hadde vært på befaring, tross betydelig kjøreavstand, hvilket viser at han er seriøs. Han vil se oppdragene og gjennomgå disse grundig før avtaler landes. Trippel tommel opp herfra! Seriøs, effektiv, kvalitet!
Evaluering:
Petter, Florø 7 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb