Jobb-id: 2496277, Registrert: 25.02.2020

Energiberegning

8700 Nesna

Vi skal bygge ny enebolig, men trenger hjelp til energiberegning av denne, det blir 200 kvadrat grunnflate, 3 soverom, et bad og et lite bad, et vaskerom med kontor kombinert, og et lite teknisk rom, ca. 80 kvadrat med stue og kjøkken.
Boligen skal bygges i betong, som betongelement men plasstøpt, det vil si innervegg i 14 cm betong, og ytterveggg i 10 cm betong, isolasjon 30 cm, gulv 30 cm isolasjon og tak minst 40 cm isolasjon, vi har plass til 50 cm om nødvendig, det blir ganske mye vindu, vil anta ca, inntil 70 kvadrat med vindu og ytterdører uten at jeg har finregnet på dette, tilbudet på vindu og dører tilsvarer UV verdi på 0,8.
Vi ønsker hjelp til å energiberegne dette, og ønsker nå tilbud på dette. ASlle hustegninger er ferdige, og sendes over på forespørsel.
Vi ønsker også tilbud på beregning og konstruksjon av disse betongveggene, så om noen ønsker å gi tilbud på dette så er vi åpen for dette også.

Jobbtyper

  • Industri og blikkenslager

    • - Arkitekt
  • Prosjektledelse og byggekontroll

    • - Arkitekt
    • - Byggeleder/Prosjektleder

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb