Jobb-id: 2499317, Registrert: 29.02.2020

Vedlikehold av skifertak, maling av murhus.

5019 Bergen

Skifertak på Ole Irgens vei i Bergen, et murhus fra 1947. Har vært overhalt en gang tidligere, ble lagt dobbel papp som formodentlig er i god stand. Det har vært noen tilfeller av skifer som vrir seg når et spikerfeste gir seg. Det synes å være en svakhet ved monteringen at spikerne har lang friflukt fra lekter til skifer. Kreftene får lang arm på spikeren og den har lett for å bøyes.
I 2018 falt en skifer ned, den ble erstattet av profesjonelle som samtidig vurderte taket til: "Taket er i god stand men har behov for enkelt vedlikehold. Snøfangerbord bør ettermonteres på eksisterende snøfangere. Noen få takstein gås over og etterfestes, spiker utbedres. Takhetter bør skrapes og males på ny. Takvinduer bør vurderes skiftet samtidig."

Vi ønsker denne jobben gjort i 2020, og når stillas er oppe gjør vi og maling av utvendige vegger (vanlig 10-års intervall). Vi antar at ikke alle byr på hele jobben, så spesifiser gjerne takarbeid, maling og stillas i tilbudene slik at vi kan sammenligne på de tre områdene. Stillas må uansett være egnet for takarbeid, ikke bare maling av vegger.

Taket har tre Velux vinduer som antakelig skiftes, hvorav ett ca 130 cm kvadrat og to ca 50 cm.

Mulige tillegg som vi vil vurdere, er:
1) å skifte takvinduene til Velux Cabrio
2) solfangere i taket (har akkumulator som kan kobles til mellom 10 og 20 m2 kollektorer, rør lagt opp til loft)
3) solceller i taket

Men dette er opsjoner, og vi ønsker pris på basisalternativet beskrevet over. Og eventuelt separat tilbud som tar med en eller flere av opsjonene. Basert på uttalelser fra en enkelt leverandør, leverer de ikke solcellepaneler i skifertak, så det eneste alternativet er å fjerne skifer og legge solcelletakstein (dette også pga en del ventilasjonshetter som bryter opp arealet).

Vi ser frem til å høre fra dere!

Jobbtyper

  • Industri og blikkenslager

    • - Taklegging/-Reparasjon
  • Malertjenester

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Taklegging/-Reparasjon

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb