Jobben ble utført på Mittanbud

Elektriker arbeid

Jeg har tre jobber som jeg ønsker tilbud på: Tilbudet ønskes med forventet pris på materiell, timepris på arbeid, samt forventet tid til hver enkelt jobb. Kabelstrekking i rør, samt annen assistanse kan jeg være behjelpelig med, for å redusere tid til prosjektene. 1) Legge kabel i bakken til garasje(eksisterende tomt 50mm rør) koble til ny kurs i sikringsskap i huset. Garasjen har betongvegger, jeg kan legge opp kabelgater i trykkimpregnert virke, for å lette installasjon. Trenger 2*kabel til portåpner/lys/stikk og 1 kabel til fremtidig lader for elbil. Jeg ser for meg 4*punkter på en kurs(port, + 3 lysarmatur i taket), og 3*stikk på en annen kurs. 2) Koble 4 punkter(2*stikk + 1*Lysbryter, +1*tilkobling til eksisterende kurs) til nytt rom i huset. 3) Koble nyinstallert varmtvannstank iht forskrift. (den står med stikk nå, men har forstått det slik at det skal være en fast tilkobling)

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. mai 2020, under kategorien Elektrikertjenesterog ble utført av RØD ELEKTRO AS i Bjørnafjorden

Kunden valgte RØD ELEKTRO AS for å utføre jobben

RØD ELEKTRO AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Elektriker arbeid

Enkel kontakt, detaljert tilbud. Gode anbefalinger underveis.

Skrevet av Atle

mai, 2020

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste