Jobben ble utført på Mittanbud

Flyttevask - 40 - Så snart som mulig

Hei! I forbindelse med salg av leilighet søker jeg et vaskefirma som kan ta på seg vask før visning. Dette er ikke en flyttevask, men i stedet en generell grundig rengjøring. Ønsker vask både mandag 9.mars og lørdag 21. mars (evt. 20. mars istedenfor). Leiligheten er 40 kvm, og det er heis på stedet. Takhøyde på 3 meter i hele leiligheten utenom badet (høyde på 2.20 cm). Ønsker en grundig rengjøring av hele leiligheten, inkludert vinduer og vegger. Fliser på kjøkken, samt fronter på kjøkken skal også vaskes nøye. Dette skal ikke vaskes: - Inne i kjøleskap/stekeovn - Inne i skap/kommoder - Inne i kjøkkenskap Det ønskes vask som nevnt kun på de overnevnte datoene. Andre datoer er ikke ønskelig. Send meg melding med pris om dette kan virke interessant.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 3. mar 2020, under kategorien Flyttevaskog ble utført av BELLA MAHNIN RENHOLD i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte BELLA MAHNIN RENHOLD for å utføre jobben

BELLA MAHNIN RENHOLD har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.3 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Flyttevask - 40 - Så snart som mulig

Brukte uegnet vaskemiddel på kjøkkenfronter som har etterlatt stygge permanente merker på overflaten. Firmaet har ikke tatt initiativ til å kompensere for skader i etterkant etter henvendelse. I og for seg hyggelige folk med greie priser, men useriøs kundebehandling. Anbefales ikke.

Skrevet av Anders

april, 2020

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste