Jobb-id: 2505717, Registrert: 8.03.2020

Pusse opp vaskerom

3244 Sandefjord

Jeg skal pusse opp vaskerommet som er 205x150cm og jeg trenger hjelp til følgende:

Snekker/Flislegger:
Vegger skal rivers og nye baderomspaneler (Berry Alloc) skal installeres. Ønsker også nye fliser på gulvet. Eksisterende linoleum her hel og pen så fliser kan legges oppå denne. Ny servant med skap må monteres. Nytt taket må installeres for nye downlights. Nye lister må monters i tak og rundt dør. Fliser, baderomspanel og servant med skap blir kjøpt inn.

Elektriker:
Ønsker at ledninger inn til sikringsskap skal skjules bak ny vegg slik at ledningene kommer inn i sikringsskapet på baksiden. En ny stikkontakt må monteres på veggen bak vaskemaskin.
Installere 4stk downlights i taket. Disse er allerede kjøpt inn.

Rørlegger:
Ny varmtvannsbereder må installeres og gammel fjernes. Ønsker nye vannrør bort til vaskemaskin. Dersom mulig så ønsker jeg at rør som fører bort til vaskemaskin skjules bak ny vegg. Eksisterende toalett må installeres på nytt etter at snekker/flis arbeid er ferdig. Vann til servant må kobles til.


Jeg har i utgangspunkt en snekker og flislegger som kan ta på seg jobben som beskrevet over, men dersom jeg kan få en god pris på hele jobben fra en total entreprenør så vil jeg heller foretrekke denne løsningen. Dersom ditt firma er interessert så ta kontakt. Jeg ønsker et konkret/spesifisert tilbud slik at jeg kan forholde meg til endelig pris.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb