Jobb-id: 2506747, Registrert: 9.03.2020

Fikse kondensproblem

4024 Stavanger

Jeg bor på andre etasje i en firemannsbolig. Jeg flyttet hit i September 2019. Ikke så lenge etter jeg hadde flytter, oppdaget jeg at undertaket (takoppløft) i en av mine boder hadde fuktighet, og mugg hadde startet å utvikle seg. Taket ble helt skiftet ut i 2018. Bedriften som utskiftet taket kom på en rask befaring av taket, og konkluderte at problemet skyldes kondens, og at undertaket viser store tegn på at det har pågått kondens over mange år, dette har ikke noe med takutskifting i 2018.
Denne saken er behandlet av innkjøpforsikring. De vil at en takstmann eller en ekspert kan evaluere hvor omfattende skaden er og foreslå forskjellige faste løsninger (ikke midlertidig) med respektive priser slik at innkjøpforsikringen kan vurdere hva løsning passer best.

NB. Sonene som viser tegn med kondens er ikke store, og ikke dekker hele undertaket. Området med fuktighet er ca 130 x 130 cm og høyden er mellom 30 og 60 cm.

Jobbtyper

  • Prosjektledelse og byggekontroll

    • - Skadetakst/Tilstandstakst

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb