Jobben ble utført på Mittanbud

Innsetting av lysgrav

Ønsker å sette inn lysgrav på siden av et enderekkehus. Lysgraven må følge retningslinjer i henhold til størrelse/avstander slik at rommet kan bli godkjent som et oppholdsrom. Prosessen blir som følger: 1. Ønsker en befaring med skissering av tegninger for hvordan lysgraven bør se ut for å gjenspeile krav i reglementet. 2. Denne tegningen skal til godkjenning i borettslaget før arbeidet igangsettes (ila mars). 3. Arbeidet med å sette inn lysgraven kan starte. Målet med befaringen er å kartlegge en ca pris, skissere tegninger, planlegge hvordan arbeidet skal utføres (eksempelvis om deler av platting må fjernes for å komme til for graving o.l.). Se bilder for ca plassering av lysgrav både utvendig og innvendig (innvending vil vinduet være der skapene er plassert idag).

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 9. mar 2020, under kategorien Utgraving/Planeringog ble utført av VANSJØ ENTREPRENØR VED ROOS FREDRIK i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte VANSJØ ENTREPRENØR VED ROOS FREDRIK for å utføre jobben

VANSJØ ENTREPRENØR VED ROOS FREDRIK har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 3.6 av 5 stjerner.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste