Jobb-id: 2508401, Registrert: 10.03.2020

Montering av varmtvannsbereder, utekran og andre rørleggeroppgaver

1533 Moss

Jeg har en del rørleggeroppgaver som jeg ønsker gjennomført i tomannsboligen min. Huset ble bygget som enebolig i 1934, og er senere ombygget til en tomannsbolig. Jeg ønsker gjerne å bli kontaktet av sertifiserte rørleggere som kan komme på befaring for å vurdere hvordan følgende ting kan utbedres.

Varmt vann
Vi opplever at vanntemperaturen synker i dusjen når armatur på bad eller kjøkken brukes. Vannet blir ubehagelig kaldt og trykket påvirkes merkbart. I tillegg tar det lang tid før det kommer varmt vann. Dette gjelder både i dusjen og andre steder.
Kan dette skyldes varmtvannsberederen (som er en eldre modell) eller er det dårlig vanntrykk inn i huset?
Det må legges til at blandebatteriet i dusjen er nytt og trykkstyrt.

Kran ut
Vi ønsker å få montert en utekran.

Dårlig lukt på bad
På badet kjenner vi av og til dårlig lukt. Dette er spesielt merkbart hvis døren til badet har vært lukket i en periode. Det er mulig det kommer fra sluk til dusj, men dette er vanskelig å si. Hva kan dette skyldes? Og hvordan løser man det?

Dårlig lukt i gang
I inngangspartiet og boden som tilstøter baderommet kjenner vi også en dårlig lukt, men som er helt annerledes enn den lukten vi kjenner på badet. Lukten er ikke konstant og varier fra dag til dag og på ulike tidspunkter gjennom dagen. Enkelte ganger kan lukten være helt fraværende, andre ganger kan den være påtakelig. Vi har hatt et par snekkere på befaring, og de har ment at dette kan skyldes at avtrekk fra naboens bad går i et rør gjennom vår bod og ut gjennom yttervegg. Vi ønsker derfor en befaring og forslag til hvordan dette kan utbedres.

Åpent rør i kjeller
En del av rørene som henger i kjelleren er ikke lenger i bruk. Hva kan eventuelt fjernes?

Jobbtyper

Jobben ble utført av:

TN VARMETEKNIKK AS

Monterte ny varmtvannsbereder, utekran og utbedret slag i rør. Alt ble gjort effektivt, ryddig og bra. Prisen var det heller ingenting å si på. Anbefales!
Evaluering:
Mads Grønvold Kollerøs ca 0 uker siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb