Jobb-id: 2510481, Registrert: 14.03.2020

Bygge lite hus / anneks - leveranse av ferdig isolert råbygg

5360 Kolltveit

Hei,

Vi har en ekstra tomt som er regulert for bolig, men som per dags dato ikke er bebygget. Vi ønsker i denne forbindelse å sette opp et lite hus som skal benyttes til utleie. Vi har fått laget noen tegninger på dette bygget, se vedlagte tegninger. På de vedlagte tegningene er det kun tegnet inn 1 etasje, men vi vurderer om vi kanskje skal bygge dette i 2 etasjer i stedet slik at vi får 2 utleieleiligheter. Romløsning og fasade blir da likt for begge etasjene, eneste forskjell er at det blir tegnet inn 1 etasje ekstra (2,4 m høy i underetasjen). Ønsker i denne forbindelse pris på ferdigisolert råbygg med stenderverk til innvendige vegger.

Kriterier;
- Byggene må tilfredsstille TEK17.
- Byggene må dimensjoneres for å tåle sterk vind ettersom tomtene er plassert på en topp uten skjerming og er derfor veldig utsatt for vær og vind.

Tidsskjema: Vi håper å sette opp dette lille huset i løpet av 2020.

Diverse info:
- Huset må tilfredsstille TEK17 i den grad det påvirker deres del av leveransen.
- På grunn av stramt budsjett ønsker vi kun pris på ferdig isolert råbygg med stenderverk til innvendige vegger, slik at vi kan gjøre mye innvendig selv, samt selv ta ansvar for å koordinere det arbeidet som må utføres av fagfolk.
- Når det gjelder ansvarlig søker for dette arbeidet er dette noe vi mest sannsynlig kommer til å sette ut på et separat anbud, dersom ikke dette er noe dere også kan levere. I tilfelle dere også kan være ansvarlig søker, så ønsker vi at dette prises separat.
- Dersom dere ser noe på tegningene som fordyrer leveranse av byggene i vesentlig grad og dere har forslag til rimeligere alternativ, så er vi åpen for forslag dersom det er slike justeringer som må til for å kunne realisere prosjektet vårt.
- Ønsker at dere oppgir kvalitet på utvendig kledning / panel, samt tak tekking.
- Ønsker også referanser på tilsvarende prosjekt i Norge og litt info om deres arbeidsmåte.
- Stedet hvor husene skal bygges er på Sotra i Øygarden kommune.

Dersom dere ønsker å komme med et tilbud på denne jobben er det fint om dere gir beskjed om det, samt informerer om når jeg kan forvente å motta et tilbud fra dere.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb