Jobb-id: 2515471, Registrert: 22.03.2020

Flyttevask - 71 - Før 04.04.2020

0175 Oslo

Full utvask av leilighet. Leiligheten inneholder stue m/åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, gang bad og innendørs bod. Vi planlegger utflytting melllom 30/03 & 02/04. Vask av gulv, vegger og tak. Overflater og inni skap, samt vask av vindu (4 vindu + 1 terassedør)

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

HURTIG SERVICE AS

Hurtig Service ble dessverre altfor hurtig for vår del! Vesentlige områder, som lister, bak kjøleskap, dørkarmer, bak vaskemaskin og kjøkkenvifte med mer ble konsekvent (?) glemt å vaske. Vi avtalte 5-6 timer, og de var ferdig etter 3 timer med elendig kvalitet.. Kommunikasjonen med dem og kundeservicen var ikke en hyggelig opplevelse. Flere ting som betaling, hvor mange de var på oppdraget og tid ble løyet om, som gjorde at vi fikk utfordringer med utleier. Hadde Hurtig Service vært mer vennlig og imøtekommende så hadde de fått 3 stjerner. Kan ikke anbefale Hurtig Service videre, dessverre. Jobb med måten dere kommuniserer på, så blir det litt mer hyggelig, både for dere og deres kunder.
Evaluering:
Anja Langeland 1 måned siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb