Jobb-id: 2516647, Registrert: 23.03.2020

Sprukket list i vindu utvendig, fuktskader foring + mur

4024 Stavanger

Beklager mangel på fagord:
Jeg bor i en murblokk, i ett borettslag. Borettslaget fikk satt inn nye vinduer i ca 2009. Når jeg overtok leilighet, var det problemer med det ene vinduet. Når dette åpnes, er den på utsiden og nederst i vinduet en stor sprekk i utvendig list. I denne listen var det montert en luftesikring av noe slag, hvor skruene var rustet. Denne er tatt bort, men må monteres igjen. Under listen med sprekk i, er det fuget. Dette gjør at det under skikkelig uværsdager renner vann inn denne sprekken i listen og inn i leiligheten. Som følge av dette har foringen i vinduet tatt til seg fukt, og må byttes (kun den nederste foringen-vinduskarmen). På innsiden av vinduet, i muren under vinduet, er det tilkommet fuktskader i form av bobler/klumper under malingen som må gjøres noe med. Tas gjerne i mot tips og råd til hvordan håndtere dette.

Jeg ønsker oppsummert hjelp til:
- å legge ny list på utsiden av vinduet
- få tettet igjen rundt den nye listen når den monteres slik at ny lekkasje ikke oppstår
- ny foring innvendig i vinduet - (vinduskarmen) må byttes da denne har tatt til seg fukt
- reparere skader i muren innvendig: under malingen har det oppstått klumper som må ses på. Jeg kan selv male over, men trenger tips/råd til hvordan håndtere skaden

Ønsker ett prisoverslag på alt arbeid som nevnt over, da jeg må få godkjenning fra styret i borettslaget før arbeidet kan startes.

Ønskes utført så snart som mulig.

Mvh Maiken

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb