Jobben ble utført på Mittanbud

Montere Elpan i soverom i kjeller.

Se bilde. Flytte stikk ned og inn i Elpan på endevegg. På endevegg: Totalt tilgjengelig 3140 mm, herav 1x400 panel+1x1200 panel+1x850 panel+hjørnex65= 2515 mm Så er det tilgjengelig for 2 x stikk, tilkopling og termostat tilslutning ca 625 mm. Termostat, type I+2r, El nr. 2878009286. Det er mulig jeg mangler et par mindre deler i beskrivelsen, og de må evt. beskrives i anbudet. På vegg under vindu: Totalt tilgjengelig 3322 mm 2x1200 panel+1x850panel+hjørnex65= 3257 Tilpassing som tilkappes ca 65 mm. Blindpanel til utkapp for stikk etc 1x1200 mm. Farge på panel: Lys grå RAL 7035 totalt innstallert 710 watt, som vil gi tilstrekkelig varme i soverommet. Veggene er yttervegger, og det påføres isoleringsfolie 100 mm, som del av Elpan pakken. Yttervegger har varmegjennomgang på ca 0,4. De to andre veggene er innervegger. Gjennomføring: Rommet er nå uten spikerslag og gipsplater, og mangler parkett med isoleringsunderlag. Fase 1: Etter spikerslag er på plass, og etter at gulv er på plass: tilpassing av stikk til korrekt høyde for elpan, slik at gipsplater kan monteres. Fase 2: Etter sluttbehandling av gipsplater: Montering av Elpan, samt tilkopling. Adkomst fase 1, vil bli opplyst. Adkomst fase 2 vil bli opplyst. Jeg prøver å få dette gjort ferdig til ca ultimo mai, men hele opplegget må være fleksibelt.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 24. mar 2020, under kategorien Elektrikertjenesterog ble utført av O Solberg Thomsen Eftf Autorisert Installatør AS i Askøy

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte O Solberg Thomsen Eftf Autorisert Installatør AS for å utføre jobben

O Solberg Thomsen Eftf Autorisert Installatør AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Montere Elpan i soverom i kjeller.

De hadde erfaring med Elpan, som de andrfe ikke oppga de hadde.

Skrevet av øyvind

april, 2020

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste