Jobb-id: 2518897, Registrert: 26.03.2020

Totalrenovering av to stykk bad

1394 Nesbru

Hoved bad er på ca 6 m2. Jeg ønsker å gjøre pigge jobben og kaste flis selv. resten setter jeg bort. Det er ønske om totalrentabilitering, med nytt vindu, ny dør, nytt tak og nytt gulv og varmekabler. ønsker at alle fagfelt er med og en fast pris avtales. tilbudet skal inneholde flis på vegg, flis på gulv, dus med glas dør. veggfestet toalett, 90cm vask med skap og speil. Opprinnelig er bad fra 2008 og er bygget av ukyndige med en del feil der det er sannsynlig for fukt og råte.

Kjeller bad er på 6,6m2. Jeg ønsker å gjøre pigge jobben og kaste flis selv. resten setter jeg bort. Det er ønske om totalrentabilitering, det må legges opp nytt sluk, legge rør i rør på såil. bytte taket og legge skjult røropplegg innvendig. ny OSO Saga Xpress 200l Varmtvannsbereder skal settes inn med ekspansjonskar og vannmåler fra kommunen, tilbakeslagsventil og reduksjons ventil har jeg. brederen skal bokses inn og en servant settes opp mot veggen. det skal i tillegg trekkes en ventilasjons kanal med vifte opp igjennom taket og ut til ytterveggen for hovedbadet.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb