Jobben ble utført på Mittanbud

Totalrenovering av to stykk bad

Hoved bad er på ca 6 m2. Jeg ønsker å gjøre pigge jobben og kaste flis selv. resten setter jeg bort. Det er ønske om totalrentabilitering, med nytt vindu, ny dør, nytt tak og nytt gulv og varmekabler. ønsker at alle fagfelt er med og en fast pris avtales. tilbudet skal inneholde flis på vegg, flis på gulv, dus med glas dør. veggfestet toalett, 90cm vask med skap og speil. Opprinnelig er bad fra 2008 og er bygget av ukyndige med en del feil der det er sannsynlig for fukt og råte. Kjeller bad er på 6,6m2. Jeg ønsker å gjøre pigge jobben og kaste flis selv. resten setter jeg bort. Det er ønske om totalrentabilitering, det må legges opp nytt sluk, legge rør i rør på såil. bytte taket og legge skjult røropplegg innvendig. ny OSO Saga Xpress 200l Varmtvannsbereder skal settes inn med ekspansjonskar og vannmåler fra kommunen, tilbakeslagsventil og reduksjons ventil har jeg. brederen skal bokses inn og en servant settes opp mot veggen. det skal i tillegg trekkes en ventilasjons kanal med vifte opp igjennom taket og ut til ytterveggen for hovedbadet.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 26. mar 2020, under kategorien Helrenovering av badog ble utført av H ENTREPRENØR AS i Asker

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte H ENTREPRENØR AS for å utføre jobben

H ENTREPRENØR AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste