Jobb-id: 2544610, Registrert: 18.04.2020

Ønsker å få bygget platting og levegg i hagen.

7018 Trondheim

Hagen vår består blant annet av en bakke, og øverst i denne bakken skinner sola lengst på kveldene. Vi ønsker derfor å få bygget platting og en levegg her, sånn at denne plassen kan benyttes til det fulle. Det er allerede lagt steinheller der fra tidligere huseier, men arealet må jevnes ut, og vi tror det er bedre med platt enn steinheller, da vi på denne måten også kan utvide området. Forklarer nærmere ved befaring.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Terrasse/Platting

Vedlegg

Jobben ble utført av:

ERIKSEN VAKTMESTERTJENESTER

Vi har lenge drømt om solplatting, og gjennom mittanbud.no kom vi i kontakt med Tor Anders Eriksen. Snakk om flaks! Han tok oppdraget på strak arm, og ikke bare det; han var visjonær nok til å se uante muligheter i utnyttelse av uteområdet. I løpet av få uker reiste det seg en monumental, men velintegrert, solplatting på eiendommen vår. Ikke bare går det gjetord om den i både nærområde og vennekrets, men den har gitt oss ny og vidunderlig utsikt til Fosenalpene og har forlenget kveldssola med flere timer. Vi gir Tor Anders de aller varmeste anbefalinger, og vi har allerede re-engasjert han til andre oppdrag som for eksempel «opp-pussing av bad», noe han utførte med bravur.
Evaluering:
Ida, Trondheim 9 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb