Jobb-id: 2573930, Registrert: 9.05.2020

Bytte baderomsvifte, sjekk/evt oppgradering av sikringsskap og fornying av to brytere

7018 Trondheim

Har et gammelt sikringsskap med skrusikringer og ønsker en sjekk av sikringsskapet å evt tips til å oppgradere det elektriske anlegget. Har også en baderomsvifte vegghengt som jeg må trekke i en snor hver gang den starter. Baderomsviften måler ca 15*15 og hullet er ca 10cm. Baderomsviften har tatt kvelden nå og fungerer ikke optimalt, tror det kan være også noe med strømtilknytningen Blir mye dogg på badet når en dusjer. Ønsker en ny automatisk med fuktindikator. Har to brytere på et panel utenfor badet ønsker oppgradering. Lysbryter og bryter til varmen som er på badet. Har gammelt bad med vegghengt varme ovn. Ene bryteren er litt løs. Greit å få det sjekket evt rehabilitert. Ønsker pris og inklusiv materiale. Befaring kan gjøres.

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

Berg & Wigum AS

Hadde befaring i forkant. Serviceinnstilt og imøtekommende montør som kom. Måtte komme flere ganger grunnet litt tilpasninger da det er gammelt bygg. Avtalte ny dag og kom også med gode råd underveis. Positivt innstilt og dyktig. Godt utført jobb. Bruker tiden bra. Anbefales.
Evaluering:
Live, Trondheim 8 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb