Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Bygge ned en kasse i taket og montere kjøkkenventilator

Jeg har en kjøkkenventilator for montering i tak som skal monteres, men taket må bygges ned 10-15 cm for å få plass. Ønsker derfor å bygge ned taket med en kasse som får samme form som utstikkeren på kjøkkenbenken hvor platetoppen er (se bilde), og få montert ventilatoren i denne. Ventilatoren er av typen Siemens IQ700 (LF959RB51/02).

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 27. okt 2021, under kategorien Snekker, Montering av kjøkken og Kjøkkenrenoveringog ble utført av EIE BYGG & EIENDOM AS i Melhus

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte EIE BYGG & EIENDOM AS for å utføre jobben

EIE BYGG & EIENDOM AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

* Fortsatt ledig: Bygge ned en kasse i taket og montere kjøkkenventilator

Topp kvaliteten på arbeidet, men det ble omtrent dobbelt så dyrt som første prisoverslag, og muntlig makspris oppgitt på stedet av utførende håndverker "teller lite" i følge han som sitter på kontoret. Jeg fikk riktignok litt rabatt, men sluttsummen ble likevel ca 35 % høyere enn nevnte makspris, så sørg for å ha alt om prising avklart skriftlig på forhånd, og vær spesielt forsiktig med å si ja til etterskuddspris basert på forbruk av timer og materiell uten en skriftlig makspris først. Men som sagt var det topp kvalitet på selve arbeidet, og håndverkerne var veldig hyggelige, så det var verdt pengene.

Skrevet av Roy

mars, 2023

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste