Jobb-id: 2578479, Registrert: 12.05.2020

Fliser kjøkken mellom benkeplate og overskap samt fliser på balkonggulv

5245

Vi har en leilighet på Sandsli som er ny og som vi ønsker tilbud på fliser og fli- legging. Dette gjelder fliser på kjøkkenvegg mellom benkeplate og overskap samt gulvfliser på balkong. Har valgt ut fliser på Odin Flissenter som vedlegg, men innhenting av tilbud og selve jobben lot vi bero inntil videre pga koronasituasjonen. Nå ser det imidlertid ut til at smittesituasjonen er bra under kontroll og myndighetene har derfor opphevet mange av de strengeste tiltakene og flere restriksjonsreduksjoner kommer nok etter hvert.

Ingen fliser fra Odin er bestilt og kjøpt så vi overlater til deg å komme med tilbud til en forhåpentlig god pris. Leiligheten er i et nybygg i 7 etg. med god tilkomst og selvsagt med heistilgang. Jeg har målt plass for kjøkkenfliser til 3,5 m2 og balkong til 7 m2, men kanskje behov for litt ekstra mtp. kapp etc. Se også vedlagte tegning av aktuell leilighet samt bilde av kjøkkenet for å gi noe detaljert info om av hvor og hva som ønskes utført. Har dessverre ikke bilde av balkonggulvet, men dette er som tegning. På balkongen går det en vannrenne ca 10 cm bred og en cm dyp ca. 10 cm ut fra rekkverket på de tre sidene med glassrekkverk.

Avventer svar og tilbud og gjør oppmerksom på at likelydende e-post er sendt til flere aktuelle tilbydere.
Fint også om du anslår tidsbehov for jobben med filsing og fuging, en, to eller eventuelt flere dager.

Jobbtyper

  • Mur og betong

    • - Flislegging

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb